سرخط خبرها
خانه / مهاجرت / مهاجرت به اتریش / مهاجرت به اتریش و روش های مهاجرت به اتریش
مهاجرت به اتریش
مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش و روش های مهاجرت به اتریش

قبل از اینکه هر اقدامی برای مهاجرت به اتریش یا هر کشور دیگری انجام دهید،باید با کشور مورد نظر،از لحاظ جغرافیایی،آداب و رسوم،زبان، اقتصاد و… آشنا شوید.بسیاری از مهاجران بعد از مهاجرت،متوجه اشتباه خود،در انتخاب کشور مقصد می شوند.بنابراین این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

آشنایی با کشور اتریش

پایتخت کشور اترش،وین است و این کشور در مرکز اروپا قرار دارد.کشور اتریش در جنوب کشور های آلمان و جمهوری چک، در غرب اسلوواکی ومجارستان،در شمال ایتالیا و اسلوونی و در شرق سوئیس و لیختنشتاین  واقع شده است.مساحت کشور اتریش تقریبا با اندازه کشور امارات یکسان است.اتریش دارای ۹ ایالت می باشد.بیش از نیمی از مساحت اتریش را رشته کوه آلپ پوشانده است.اتریش دارای ۹ ایالت است که اسامی آن ها عبارتند از:

  • بورگن‌لاند
  • کرنتن
  • نیدراسترایش
  • اوبراسترایش
  • سالزبورگ
  • اشتایرمارک
  • تیرول
  • فورآرلبرگ
  • وین
مهاجرت به اتریش
طبیعت اتریش

دین اکثر مردم اتریش،مسیحی است.همچنین مسلمانان نیز تقریبا ۴ درصد جمعیت این کشور را به خود اختصاص داده اند.مردم اتریش به زبان آلمانی سخن می گویند.کشور آلمان بزرگترین شریک تجاری و اقتصادی کشور اتریش به شمار می رود.اکثر شرکت های اتریشی و آلمانی دارای سهام مشترک هستند.بنابراین اقتصاد و سیاست این کشور،به کشور آلمان وابستگی زیادی دارد.در اغلب موارد بحران های به وجود آمده در آلمان،بر روی کشور اتریش نیز اثر گذار بوده است.

کشور اتریش یکی از اقتصاد های برتر دنیا است.زادگاه خودرو سازی پورشه کشور اتریش است.امروزه پورشه را به عنوان یکی از خودرو های لوکس و گران قیمت دنیا می شناسیم.

مهاجرت به اتریش
مهاجرت به اتریش

روش های مهاجرت به اتریش

برای مهاجرت به اتریش،روش های مختلفی وجود دارد که عبارتند از:

  •  مهاجرت تحصیلی به اتریش
  •  مهاجرت کاری به اتریش
  • مهاجرت به اتریش از طریق تولد
  • مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج
  • مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی
  • مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل

تقریبا تمام دانشگاه های اتریش دولتی می باشند،بنابراین دانشجویان برای تحصیل در دانشگاه های اتریش،شهریه پرداخت نمی کنند.دانشجویان ایرانی که در کنکور سراسری ایران پذیرفته می شوند،با ارائه مدرکی که نشان دهنده قبولی و تحصیل آن ها در دانشگاه دولتی است،می توانند در رشته های کارشناسی دانشگاه های اتریش،ادامه تحصیل بدهند.زبان تدریس در اغلب دانشگاه های اتریش در مقطع کارشناسی،آلمانی و در مقاطع ارشد و دکترا،انگلیسی می باشد.دانشجویان مقطع کارشناسی می توانند به مدت ۱۰ ساعت در هفته کار کنند تا به ازای حقوق دریافتی،قسمت عمده ای از هزینه های خود را تامین نمایند.هزینه زندگی دانشجویان در اتریش برای یک ماه بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو می باشد.

تحصیل در اتریش
تحصیل در اتریش

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اتریش

شهریه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در کشور اتریش در هر ترم تقریبا ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو می باشد.بعد از اتمام دوره کارشناسی ارشد،اجازه اقامت یک ساله به فارغ التحصیلان داده می شود تا بتوانند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند.تحصیل در دانشگاه های تراز اول اتریش با توجه به هزینه پایین تحصیل در این دانشگاه ها می تواند،سکوی پرتاب برای یافتن کار در کشور های اروپایی و آمریکایی باشد.دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد،می توانند به مدت ۲۰ ساعت در هفته کار پاره وقت انجام دهند تا قسمتی از هزینه های تحصیل و زندگی خود را پرداخت نمایند.

تحصیل در مقطع دکترا اتریش

تحصیل در مقطع دکتری در کشور اتریش به دو صورت بورسیه تحصیلی و پرداخت شهریه امکان پذیر است.اگر در مقطع کارشناسی ارشد بتوانید خود را به اثبات برسانید،به احتمال زیاد بورسیه می شوید و از تحصیل رایگان در مقطع دکترا استفاده خواهید کرد.در غیر این صورت می توانید با پرداخت شهریه،مقطع دکترا را بگذرانید.در مقطع دکترا هم به دانشجویان اجازه کار به مدت ۳۰ ساعت در هفته داده می شود.

مهاجرت به اتریش از طریق کار

با توجه به قوانین سخت کاریابی در اتحادیه اروپا و اتریش،توصیه می شود ابتدا برای تحصیل وارد این کشور شوید و بعد از فارغ التحصیلی با دریافت کارتی به نام قرمز-سفید-قرمز به راحتی به دنبال کار بگردید.اما اگر بخواهید از ابتدا با ویزای کاری وارد اتریش شوید باید بتوانید شغل مورد نظر را که کارفرما آن را ۳ ماه در کشور اتریش و ۳ ماه در اتحادیه اروپا آگهی کرده و برای آن داوطلبی پیدا نشده را بیابید.این پروسه تقریبا زمان بر و کمی دشوار است.اما به هر حال به کمک مشاوران مهاجرتی با تجربه و قابل اعتماد می توان از این طریق نیز وارد کشور اتریش شد.

مهاجرت به اتریش از طریق تولد فرزند و ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج
مهاجرت از طریق ازدواج

اگر پدر و مادر هیچ کدام شهروند اتریش نباشند و کودکی در این کشور به دنیا آورند،شهروند اتریش نخواهند شد.البته این اتفاق می تواند روند گرفتن اقامت را برای آن ها آسان تر کندقوانین اتریش برای تولد فرزند به ۳ دسته زیر تقسیم می شود:

  • نوزادی که در اتریش از پدر و مادر نامعلوم به دنیا آمده باشد.(بدون سرپرست)
  • نوزادی که در خاک اتریش،از مادر اتریشی و پدر خارجی متولد شده باشد.
  • نوزادی که پدر اتریشی داشته باشد،حتی اگر خارج از خاک اتریش متولد شده باشد.

اگر همسر اتریشی داشته باشید که ۲ سال از ازدواج شما می گذرد و ۳ سال در اتریش اقامت داشته باشید،می توانید اقامت اتریش را دریافت کنید.

مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

تمام کشور های جهان،جذب سرمایه خارجی را به عنوان یکی از راه های پیشرفت و ترقی کشور خود پذیرفته اند.در تمام کشور های پیشرفته،قوانینی وضع شده است که جذابیت لازم برای سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در آن کشور را فراهم آورد.کشور اتریش هم با قبول رسمی مهاجران و دادن اقامت از طریق سرمایه گذاری به رشد و شکوفایی بیشتر کشور خود کمک می کند.
طبق قوانین این کشور،سرمایه گذاران باید مبلغ ۳ میلیون یورو،در پروژه های دولتی این کشور به صورت نقد سرمایه گذاری نمایند.در صورت عدم پذیرش درخواست،کشور اتریش هزینه های اداری و… را کم می کند و باقی را به شخص متقاضی باز می گرداند.مبلغ واریز شده در یک حساب بانکی مسدود خواهد شد تا نتیجه درخواست مشخص شود.در صورت پذیرفته شدن درخواست،به متقاضی و خانواده او تابعیت اتریش داده می شود.با داشتن تابعیت اتریش می توانید پاسپورت اتریش را نیز دریافت کنید و به راحتی به تمام کشور های جهان سفر نمایید.همچنین کسانی که دارای این تابعیت باشند،می توانند در اتریش زندگی نکنند و کشور اتریش خانه دوم آن ها محسوب شود.
بنابراین اگر قصد مهاجرت دبا سرمایه گذاری را دارید،شک نکنید که کشور اتریش یکی از بهترین گزینه های موجود است.

درباره ی arvinpub

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *